Solve it with skill.

Tackle it with passion.

scroll down

Over Samoco

Samoco is al sinds de jaren ’70 actief in de montage en demontage. Geleidelijk aan werden onze activiteiten uitgebreid van apparatenmontage naar onderhoudsactiviteiten. Dit leidde dan op zijn beurt naar de grotere onderhoudswerken (sleutelwerk, demonteren van leiding en apparaten) en niet enkel de apparatenmontage. Al snel werd onze basis gelegd als “ontzorger”.

Vandaag is Samoco in binnen- en buitenland actief.

Ook al zijn we een onderdeel van de Sarens Group, het was al snel duidelijk dat een uitbreiding van ons eigen materiaal nodig was. Kranen tot 200 ton, vorkliften tot 18 ton, hoogwerkers tot 30m en hijs- en schuifsystemen behoren tot ons gamma. Reken hierbij ook de meer dan duizend takels, hijsmaterialen en klein gereedschap en onze bundeltrekmachines. De meeste projecten kunnen we dan ook met ons eigen materiaal uitvoeren. Voor de grote kranen of SPMT’s doen we beroep op het materiaal van Sarens. Maar het ganse project blijft onder beheer van Samoco.

In 2014 zijn we naar Zwijndrecht verhuisd, dichter bij onze grootste klanten zoals BASF, Covestro en Lanxess. Onze montageactiviteiten, havenkranen revisies, industriële verhuis en bundeltrekken vormen onze basis die alleen maar verder wordt uitgebouwd en verstevigd. Ons team van kraanmannen, riggers, monteurs, mekaniekers, projectleiders staan klaar om jullie projecten tot een veilig en kwalitatief resultaat af te werken.

Het geheim van ons succes? 3 sterke kernwaarden die we nooit uit het oog verliezen. Welk project we ook starten, het wordt steeds gerealiseerd volgens onze kernwaarden. Alleen zo kunnen we onze klanten de kwaliteit garanderen die ze van ons verwachten.

Sectoren

Onze ervaring en expertise maken dat wij vandaag onze diensten verlenen aan klanten uit diverse sectoren. Van het precieze sleutelwerk over laswerk tot het manipuleren van zware materialen. Een bewijs van onze veelzijdigheid en flexibiliteit. U vindt uw sector niet meteen in onderstaande lijst terug? Contacteer ons dan zeker voor meer informatie. We zijn namelijk niet vies van een beetje uitdaging.

Afvalverwerking, Constructie, Havennaties, Machinebouw, Olie en gas, Overslag, Petrochemie, Pharma, Productie, Voeding, Zware procesindustrie.